Presentatie folder 16 dorpswandelingen en Rijke Roomse Leven in Leudal

Onlangs heeft het Promotie Platform Leudal twee nieuwe folders uitgebracht, te weten de fietsfolder Rijke Roomse Leven in Leudal en de nieuwe herziene wandelfolder 16 dorpswandelingen in Leudal. De beide nieuwe folders werden uitgereikt door de voorzitter van het Promotie Platform Leudal, Marcel Kamp (rechts) aan wethouder Robert Martens (links) van de gemeente Leudal.

Het Rijke Roomse Leven voert de fietser via maar liefst drie fietsroutes langs het katholieke erfgoed in de gemeente Leudal. De uitleg en omschrijving van het katholieke erfgoed is via een QR code toegankelijk gemaakt via de website van Liefde voor Leudal. Hier zijn maar liefst 100 religieuze erfgoederen omschreven op een speciale themapagina rond dit thema. De lengte van de routes varieert tussen de 32 en 41 km.

De 16 dorpswandelingen zijn door het platform in het verleden uitgebracht onder de noemer ‘dorpsommetjes’. Nu zijn deze compleet geactualiseerd en makkelijker te downloaden via het scannen van een QR. De lengte van de wandelroutes varieert tussen de 4 en 10 km en laat je kennis maken met het bijzondere verhaal en haar bezienswaardigheden van alle 16 kerkdorpen in de gemeente Leudal.

De nieuwe fiets- en wandelfolder zijn verkrijgbaar bij de deelnemers van het Promotie Platform Leudal, het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen en de gemeente Leudal. Kijk hiervoor op de website voor de adressen.

Scroll naar boven